Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров е Футболист №2 на февруари

...
Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров е Футболист №2 на февруари
Коментари Харесай

Вратарят на Черно море е Футболист №2 в престижна класация

Вратарят на Черно море Иван Дюлгеров е Футболист №2 на февруари в Първа лига съгласно InStat Index. Класацията бе учредена през сегашния сезон от Асоциацията на българските футболисти, в съдействие с ИНСТАТ – една от най-големите компании за футболни разбори и статистика.

За победител се афишира играчът с най-голям InStat Index в Първа професионална лига за съответния месец. Този показател се дефинира посредством формула на основа дейностите на играча - голове, асистенции, акуратност на подавания, сполучливи единоборства и други индикатори, процентът на сполучливи дейности усилва показателя, върху него оказва въздействие и равнището на съперника в мача.

Асът на Ботев (Пд) Тодор Неделев остана без конкуренция през февруари и заслужи наградата Футболист №1 с InStat Index 310. Националът изпревари Иван Дюлгеров, който е с InStat Index 304. Призовата тройка добавя различен футболист  на Ботев (Пд) – капитанът Лъчезар Балтанов, с InStat Index 290.

Неделев стана първият състезател, който печели два следващи пъти класацията " Футболист на месеца “. Той бе разгласен за №1 и през декември. Иван Дюлгеров пък е първият вратар, попаднал в призовата тройка.

Както е известно, другите носители на наградата " Футболист на месеца “ бяха Кирил Десподов (за август), Марселиньо (септември), Станислав Костов (октомври) и Сисиньо (ноември).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР